Skip to main content
  1. Blog/

Udvikl AulaGPT og bliv en levende legende

·358 ord·2 minutter

Er du træt af Aula?

Så er du ikke alene.

Men problemet med Aula er ikke at Aula er dårlig software. Problemet er det underliggende problem som Aula ikke kan løse. Men prøver på at løse.

Vi lever i en tid med mange beskeder og meget kommunikation og hvor alting skal stemmes af med alt og alle.

Meget af det er kedeligt assistentarbejde nøjagtig af den type som skal klares af en kunstig intelligens i stedet for at du spilder din dyrebare tid på det.

Jeg skrev for en uges tid siden: Spar tid med kunstig intelligens - sammenfat et word dokument

I den artikel gav jeg et eksempel hvor jeg brugte ChatGPT til at læse et nyhedsbrev fra fritidshjemmet og give mig en sammenfatning over det væsentligste indhold.

Men med værktøjer som langchain og AutoGPT kan man gå langt videre.

Det er for så vidt intet i vejen for at nogle udviklere skaber AulaGPT.

AulaGPT er en app som på dine vegne kan logge på Aula og læse beskeder og svare på dem for dig, så du ikke selv behøver at gøre det.

AulaGPT kan også tage vigtige beskeder som kræver svar fra dig, og underrette dig om disse. Og den kan finde begivenheder på Aula og lægge dem i din kalender.

AulaGPT kan give dig en liste over ugens lektier i en langt mere overskuelig form end meebook eller meebooks integration med Aula.

AulaGPT kan endda sortere informationen i hvad som er relevant for dig, og hvad som er relevant for dine børn – og hvad som egentligt slet ikke er relevant for nogen.

Teknologien til at skabe en sådan app foreligger allerede.

Jeg har ikke undersøgt om Aula faktisk har en API, men det ville naturligvis gøre opgaven med at skabe AulaGPT betydeligt mere overkommelig, end hvis AulaGPT skal gå gennem samme web-interface som menneskelige brugere.

Efterhånden som vi bliver mere og mere oversvømmet med information, vil kunstig intelligens kunne hjælpe os med at sortere i den og træffe beslutninger på vores vegne.

Den udvikler som skaber AulaGPT vil blive hædret og hyldet af alle forældre og blive en levende legende.

Hvad venter du på?