Skip to main content
  1. Blog/

Nyt om OpenAI Assistant API - nu brugbar 👍

·240 ord·2 minutter

OpenAI står stadig i spidsen for at udvikle og implementere nyskabende værktøjer og API’er baseret på avanceret sprogteknologi.

Med udgivelsen af OpenAI’s Assistants API har udviklere nu adgang til avancerede værktøjer til at bygge mere intelligente og tilpassede assistenter.

Assistenter er egentligt blot en integration af de muligheder som ligger i de store sprogmodeller med andre mere gængse softwarebaserede værktøjer.

Udviklingen af Assistants API’et går meget hurtigt og er allerede nu i en version to, selvom hele API’et stadig er i beta-fasen.

Jeg har selv allerede brugt den nye udgave sammen med værktøjet Marvin til at bygge en primitiv fact tjekker.

Hvad Er OpenAI Assistants API? #

OpenAI’s blog erklærer de at denne nye API vil give udviklere evnen til at skabe ‘assistenter’, der kan udføre mere komplicerede opgaver ved brug af avancerede modeller og værktøjer. En central del af dette er evnen til at håndtere filer, udføre programmer, og gennem værktøjer for eksempel interagere mere smart med internettet og andre samlinger af viden.

Særligt opsigtsvækkende er en Code Interpreter, som lader assistenter udføre og teste kode i realtid.

En anden bemærkelsesværdig opgradering er implementeringen af en fil-søgeværktøj, der tillader håndtering af op til 10.000 filer pr. assistent.

Prissætning #

Prismessigt, er Code Interpreter sat til $0.03 per session, mens File Search koster $0.10/GB af lagerplads om dagen. OpenAI tilbyder de første GB gratis, hvilket gør det attraktivt for udviklere at eksperimentere med disse værktøjer uden øjeblikkelig økonomisk forpligtelse.