Skip to main content
  1. Kunder/

Per Asmussen

Per Asmussen siger:

I forbindelse med etableringen af mit madmedie www.gastrofun.dk var jeg i dialog med flere digitale udviklingshuse, men efter en god snak med Lennart fra Kiils var jeg aldrig i tvivl om at han skulle være min samarbejdspartner hele vejen igennem – fra konceptudvikling, hjemmesideopbygning, indholdsstrategi, tekniske krav samt det visuelle udtryk.

Forståelsen for hvad det vil sige at gøre mediet brugervenligt både for læserne og brugerne var helt i top og en masse god sparring og feedback har givet mig et fremtidssikret og stærkt medie.

Processen fra ide til et færdigt medie var imponerende hurtig og siden var sågar udgivet 14 dage før lovet, hvilket var helt perfekt.

Tre måneder efter siden var i luften, fik jeg et SEO-bureau til at vurdere siden på nærmest alle parametre og siden fik en gennemsnitskarakter på 9 (på en 1-10 skala) og især sidens hurtighed og taksonomi-opbygning har imponeret mig.

Mediet har brug for konstant tilpasning og Kiils hurtige rettelser og justeringer er lige det jeg har brug for i en travl hverdag.

Jeg giver Kiils mine varmeste anbefalinger.